Bun gasit in noul an !

La Multi Ani tuturor parintilor, bunicilor, fratiorilor, matusilor si prietenilor nostrii ! Sa avem un an nou mai bun, sa crestem mari si destepti si fireste mai plini de voie buna si nu in ultimul rand plini de ... JUCARII ! :)
Noi suntem piticii de la gradinita Tom si Jerry si va anuntam ca ne-am intors la "servici" :) Cu forte noi, unii mai grasuti, altii mai plangaciosi si fireste majoritatea bucurosi sa ne revedem prietenii si pe prietena noastra educatoarea ! :)
A trecut si Craciunul, la toti a venit Mosul si ne-a umplut casa de jucarii una mai frumoasa ca cealalta. Ca prim popas Mosul a venit la Gradi la noi, pentru toti si am fost foarte emotionati de aceasta intalnire. I`am cantat si i`am spus poezii , cei mai mari am facut scenete pentru a-l bucura pe el in primul rand si pe parinti si bunici fireste :) .
Mosul a fost tare fericit de intreaga noastra prestatie, chiar si noi cei mici , impreuna cu parintii nostrii am cantat "Mos Craciun cu plete dalbe" si am fost imbracati in rochite albe, sau costumase de Craciunei :) .
Dupa care, fericiti, alaturi de parinti, am plecat acasa intr-o mini-vacanta din care majoritatea inca nu ne-am intors :) dar venim cat de repede putem ! :)
Asa ca la gradi inca ne simtim in vacanta pentru ca activitatile inca nu le-am inceput si ne jucam cat putem !
Asadar a mai trecut un anisor ,crestem mai mari si ne facem mai destepti , invatam tot mai multe si devenim tot mai frumosi ! :)
Cu tot dragul va salutam si ne auzim saptamana viitoare !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu