Sediul Bucovina - Saptamana 28.11 - 02.12.2011

Grupa fluturasilor : 1-2 anisori - Educatoare : Sorina



Buna ziua J
Saptamana trecuta Sorina a inceput-o spunandu-ne o poveste despre cum s-a transformat viermisorul de matase intr-un fluturas frumos si colorat si ne-a aratat si imagini din carte pentru a intelege si noi ce vrea sa exprime ea J
Am vazut cum zboara fluturasul printre floricele, peste campii, deasupra de ape, cum se intalneste cu iepurasii si pisicutele si cu multe animalute dragalase , bucurandu-se impreuna de o zi frumoasa .
Din nou ne-am exersat talentul prin desen, cu ajutorul creioanelor cerate si ne place foarte tare aceasta noua activitate. Puteti sa ne dati si acasa dragi parinti sa va aratam ce stim noi si cat talent posedam J
La capitolul muzica am ascultat “Casuta din padure” , “Daca vesel se traieste “ , “Azi grivei e manios” “Vine melcul suparat”, “Vine rata, vine rata “ .
Sorina ne-a aratat carticele cu lucruri mari si mici si ne-a explicat diferenta dintre ele , am repetat culorile si am recunoscut animalutele din imagini.
In rest, am inceput sa acultam colinzi si sa ne bucuram de aceste cantece frumoase si vesele si auzim din ce in ce mai des de acest vestit Mos Craciun ! J
Pana data viitoare va salutam cu drag si maxim respect ! J

Grupa mini - 2-3 anisori : Educatoare - Geanina

Bun gasit !
Tema saptamanii noastre a fost “ Noi suntem Romani ! “ , si am discutat desre tara noastra. Geanina ne-a explicat asa pe intelesul nostru ce semnifica ziua de 1 Decembrie, am si colorat steagul Romaniei si ne mandrim ca am facut o treaba buna J
Am vazut si imagini din tara noastra, ne-a prezentat Geanina fise sa intelegem mai bine cat de frumoasa este, am discutat si despre orasul nostru, si capitala tarii noastre J
Chiar daca pare dificil la prima vedere sa stiti ca a reusit Geanina sa ne faca sa intelegem destul de multe din ce ne-a explicat.
Am ascultat la CD imnul Romaniei, - destul de lung , deci greu de memorat J insa a fost interesant !
Ne-a citit Genaina povestea “Cenusareasa” si ca de obicei la momentul de poveste suntem toti numai urechi J
Am facut si dactilopictura si am realizat si aici steguletul tarii noastre cu ajutorul degetelelor noastre micute si dragute J .
Ne-am jucat si cu puzzle, am ascultat muzica, am dansat , am facut si o mica hora J , intr-un cuvant “distractie “ J
Vineri, dupa ce am avut o zi libera, ne-a intrebat Geanina cum ne-am petrecut ziua de 1 Decembrie si ne-am jucat tot felul de jocuri in principiu de care am dorit noi ! J
Am avut o saptamana interesanta si frumoasa in care am invatat multe lucruri noi si la limba engleza :
“children , man, woman, people, my city, my town, my country, flag, holiday” – puteti repeta cu noi acasa dragi parinti !
Pana data viitoare va salutam !

Grupa mica 3-4 anisori : Educatoare Cami

Bun gasit !
Noi, ca de obicei ne-am inceput saptamana cu povestea pe care Cami ne-o citeste cu mare drag, de data asta “ Craiasa Zapezii” !
La orele de studiu J am facut liniute oblice prin unirea unor punctulete , astfel incat la final am format picaturi de ploaie.
Am inceput deja sa ascultam colinzi pentru a intra in spiritul Craciunului J si fireste ca ne pregatim intens pentru serbare .
“Sus Boieri ! “
“Mos Craciun cu plete dalbe”
Am discutat si despre semnificatia zilei de 1 Decembrie , ziua tarii noastre , si am lipit din hartie glasata steguletul Romaniei.
In rest, ne-am jucat cu multimea de jucarii pe care o avem in clasa, am facut Judo , am facut pictura, germana si multe alte activitati placute noua . Suntem si ocupati dar stim sa ne si distram si jucam !
Pana data viitoare va salutam J






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu