Sediul Girocului - Grupa mijlocie - Mari

Saptamana 17 – 21.10 .2011
Girocului :
Grupa mijlocie – 4-5 anisori – Educatoare : Mari

Noi, cei mai maricei ne ocupam de lucruri mai “serioase” si sa va povestim :
Luni, am completat o fisa de matematica,am colorat fructe si apoi le-am decupat. L-am avut musafir pe Winnie the Pooh care ne-a povestit despre plante J
Am avut cursul de modelaj cu Lore, unde din lut, am modelat o omiduta si o frunzulita, opere pe care le-am lasat la gradi pentru a putea fi admirate de oricine .
Marti am invatat un cantecel care suna cam asa :
Rain rain rain
It`s autum now again
Yellow leaves on the ground
Juicy fruits all around
Rain, rain, rain
It`s autum now, again.
Ne-am jucat si un joc de miscare, care se numeste “ Lingura si lingurita” si dupa joaca, povesti si matematica a venit si randul sa facem Germana .
Miercuri am povestit despre cele patru anotimpuri si despre Toamna ; am repetat fructele invatate si cantecelul “Rain, rain”, coloram din ce in ce mai bine pentru ca Mari stie cum sa ne indrume si sa ne invete sa ne perfectionam in toate domeniile. Am colorat si decupat struguri , stim deja sa manuim cu atentie si foarfeca (e pentru copii deci e sigura J )
Joi , dupa ora de germana , am facut vestita salata de legume de data aceasta si am fost cu totii extrem de harnici la taiatul lor insa la papat ceva mai lenesi J pana in momentul in care Mari ne-a spus ca daca papam vom primi “bulinuta copilului sanatos” , rand pe rand farfuriile noastre s-au golit.
Vineri am avut dansuri, ne-am uitat pe enciclopedii despre plante, iar Ursuletul Winnie ne-a povestit despre continutul unei plante.
La ArtSmart am colorat, decupat si lipit o coronita de toamna.
Cu cat mai multe provocari cu atat mai bine pentru ca noua ne plac intotdeauna lucrurile noi , originale si care sa ne puna creierasul la treaba J
Pana data viitoare va salutam cu drag J
Grupa mijlocie J

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu