Sediul Bucovina - Grupa mijlocie - Cami

Bucovina :
Grupa mica – 3-4 anisori – Educatoare : Cami

Va salutam !
Tema saptamanii noastre a fost : “ Cosul dulce al toamnei “
Luni, Cami ne-a adus ca obiect de studiu Marul – The apple – ne-am uitat noi, i-am studiat culoarea, textura, mirosul si fireste gustul ! Ne-au incantat toate J
Cami ne-a citit ghicitori despre mar si am discutat si despre ce contine acest fruct inauntrul sau si am observat urmatoarele :
Are miez, are seminte, coaja si codita , am aflat ca il gasim in pomi , deci de acum avem scuza sa ne cataram prin copaci J prin gradini si livezi .
Marti, Cami ne-a adus la acelasi studiu Pruna – The Plum – pe care la fel am studiat-o si testat-o  J Ne-a citit ghicitori si despre pruna am si aflat ca e foarte sanatoasa dar mai cu limita de papat ca ne aduce “surprize la pampers “ J sau olita J
Ne-am aratat si talentele artistice colorand o fisa cu pruna si am primit si bulinute aproape toti daca nu chiar toti J Suntem talentati si cuminti in general , cu mici ezitari si scapari J ca nu suntem perfecti nu ?
Miercuri am facut dactilopictura si am realizat strugurele cu degetelele noastre micute si dragute.
Am repetat poezia “Toamna” si cantecelele invatate pana acum sa nu cumva sa le uitam ca ar fi mare pacat J
Joi ne-am distrat alaturi de David, care a implinit 3 anisori si cu totii i-am urat “La Multi Ani” si i-am cantat iar apoi am papat tort care a fost extrem de bun !
La pictura ne-am desenat manutele si am facut amprenta lor, ca dupa multi ani sa vedem cat de mici erau manutele noastre la gradi in grupa mica J
Iar Vineri Cami ne-a citit povestea “Hansel si Gretel” care ne-a placut si am stat cuminti in cerc pe covoras si am ascultat cu mare drag.
Cam astea ar fi in mare “realizarile” noastre pe saptamana trecuta …
Pana saptamana viitoare va salutam pe toti cei care ne cititi J

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu