Sediul Girocului - Grupa mini - Roxana

Saptamana 10-14 octombrie 2011
Grupa cresa – 1-2 ani – Educatoare : Roxana

Noi, cei mai mici din gradinita ne mandrim cu urmatoarele :
Invatam corpul uman ( ochi, gura, maini , picioare )  , Roxana ne spune unde sunt si e haioasa cum arata iar noi, ca niste maimutici mici repetam dupa ea J
Cel mai distractiv este cand ne pune muzica si facem ca o petrecere in sala , toti dansam in legea noastra J in stilul nostru , unul mai haios ca celalalt .
Chiar daca suntem mici, aplicam tema sezonului si invatam legumele toamnei , culorile si tot ce implica acest anotimp nu foarte drag noua J
Cantam si ne jucam , acum Roxana incearca sa ne invete urmatorul cantecel :
1. Găinuşa cea moţată
Este tare îngâmfată
Face un ou la săptămână
Şi se laudă o lună. (repetare toată strofa)

R: Cotcodac, cotcodac, ouă pentru cozonac
Cotcodac, cotcodac, ouă pentru cozonac.

2. De atâta înfumurare
Face-o larmă îngrozitoare
De crezi că s-a luat la sfadă
Tot norodul din ogradă. (repetare toată strofa)

R: Cotcodac, cotcodac, ouă pentru cozonac
Cotcodac, cotcodac, ouă pentru cozonac.

Avem multe carticele pline de animalute cu diferite mutrite haioase, si invatam din ele cam cum stau animalele la ferma, care sunt animalele de la ferma si care “locuiesc” in padure.
Chiar  daca suntem mici, si mai putin plini de indemanare incercam totusi si noi sa coloram o imagine pe care Roxi ne-o pregateste cu un fruct sau un animalut. . Lucram cu creioane cerate care sunt groase si nu sunt periculoase J
Am “studiat” si fructele toamnei , nu doar legumele, mai ales ca acestea sunt mai gustoase si le papam zilnic si la gradi si acasa.
Roxi ne citeste si o poveste si cu totii stam in cerc si ascultam Alba ca Zapada si cei 7 pitici. Tare frumos este acest moment si suntem tare curiosi ce se mai intampla.
Cu mare grija am invatat sa modelam si plastelina , nu bagam in gurita si nici pe haine sau covoras J Combinam culorile si facem mingiute mici si tot felul de figurine dragute .
Pana saptamana viitoare va salutam ! J

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu