Sediul Girocului - Grupa mijlocie - Mari :)

Saptamana 10-14 octombrie 2011

Luni, la Nature Smart , Mari ne-a adus o gutuie pe care am studiat-o in amanunt si am vorbit despre vitaminele care se gasesc in fructe.
Tot luni, la Number Smart : Am numarat in limba romana si in engleza pana la 10 si am completat o fisa matematica. Am ascultat si Magic English - seasons ( CD Audio ) . Noi ne-am hotarat ca pana cand terminam gradinita sa cunoastem limba engleza atat de bine incat sa facem senzatie la scoala cand ajungem :)
La cursul de pictura, cu Lore, am invatat sa facem un strugure cu care ne-am laudat acasa tuturor !
Marti la Book Smart am citit "Povestea nucii laudaroase" - si am participat si noi cu intrebari pentru ca avem multeeee curiozitati in general :) la varsta asta
La Art Smart am colorat si am decupat gutuia deoarece deja eram familiarizati cu tot ce inseamna acest fruct usor bizar la gust :)
Ne-am jucat si cu lego , unde imaginatia si indemanarea noastra si-au spus cuvantul si am realizat castele si robotei minunati din lego :)
Miercuri la Book Smart am invatat poezia "Toamna la gradinita " pe care promit ca odata ce o sa o stiu bine am sa o scriu si aici :)
Am colorat si am decupat marul. Ne place extrem de tare acest fruct deoarece este extrem de gustos si zemos, si are culori felurite si frumoase :)
Joi am primit o vizita de la mama lui Milan care ne-a incantat citindu-ne o poveste : Bucle aurii si cei trei ursuleti" . A fost foarte interesant pentru ca a fost o schimbare pentru noi, deja rutina ne darama :) si ne-am bucurat cu totii de prezenta mamei lui Milan. Sigur o sa vina si alte mamici sa asiste la cursurile noastre si sa ne citeasca povesti :) Noi suntem deschisi :P
Am facut si noi o salata de fructe si am facut schimb de experienta si retete cu colegii de la grupa mare :) Cu totii am fost tare incantati si pofticiosi.
Vineri am repetat poezia "Toamna la gradinita" , am avut cursul de Art Smart cu Mari unde am colorat si am decupat un cos cu fructe si ne-am relaxat cu Cd-ul "Clopotelul Magic" bucurandu-ne ca vine weekendul si ne vom "odihni " acasa cu parintii :)
Pana saptamana viitoare, numai bine va dorim !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu