Sediul Girocului - Grupa mica - Andreea

Saptamana 26 - 30 septembrie 2011 - Andreea
Tema saptamanii : Fructele toamnei
Pentru ca am intrat deja in toamna, si vedem peste tot culorile ei, s-a gandit Andreea sa ne si invete cat mai multe despre acest anotimp. Toamna am invatat ca este un anotimp foarte bogat , care ne aduce multe fructe bune si gustoase - am invatat despre mere, pere, struguri, gutui,nuci, prune . Am apucat sa le si studiem in amanunt si in realitate :) si le-am si gustat pe fiecare in parte.
Ca sa nu uitam aceste invataturi, ne-am gandit sa le si coloram , activitate care ne-a adus multa bucurie si am creat desene extrem de frumoase in culorile toamnei.
Dupa ce a fost deja destul de clar care fructe sunt dedicate toamnei, Andreea ni le-a prezentat si in limba engleza.
Am invatat ca "Fructul curat este recomandat" asa ca daca pana acum poate mai uitam, de saptamana asta inainte sigur vom spala fructele inainte de la le gusta.
Ne-a incantat Andreea cu povesti minunate cum ar fi : "Unde a zburat randunica?" si "Povestea marului buclucas", iau urechea muzicala ne-a fost exersata de cantecelele "Degetelele" , "Bate vantul frunzele" si "Vioara" .
Am reusit sa facem o adevrata opera de arta cand am creat o carticica -> "Fructele toamnei" realizata in totalitate de noi ! Suntem niste copii extrem de cuminti si talentati ! :)
Dragi parinti, poate reusiti sa ne ajutati sa repetam impreuna versurile invatate la gradi , noi va spunem ca suna asa :
"Toamna tu ne-aduci
Multe fructe dulci
Mere, nuci, gutui si pere
Vitamine si putere
Suntem veseli si vioi
C-a venit toamna la noi"
Frumos nu ? :)
Am invatat si cum ar fi indicat sa ne comportam la masa, aici la gradi chiar urmam sfaturile asa ca dragi parinti fiti rabdatori cu noi si acasa vom face la fel cat de curand :) Am invatat ca este necesar sa ne spalam pe manute inainte de a manca - > " Ne spalam, ne spalam, inainte sa mancam " strigam cu totii in cor , si ca la masa nu vorbim, nu papam pe covor decat la masuta de pe scaunel. Iar daca "dezastrul" de a cadea mancarea pe jos s-a produs ... sigur nu o vom mai baga in gurita - o aruncam la cos ! :)
Saptamana viitoare venim cu vesti noi ...
Salutari tuturor ! :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu