Sediul Girocului - Grupa mare - Vero :)

Saptamana – 10-14 octombrie 2011
Noi in aceasta saptamana am continuat tema sezonului :) mai exact ne-am concentrat asupra toamnei deoarece mai nou o si simtim pe pielea noastra in fiecare dimineata :( 
Am exersat impreuna cu Vero multe cuvinte in limba engleza, va pot da si cateva exemple : 
Am invatat fructele toamnei : 
- pear 
- grapes
- apple
- quince
- nut
Ne-a invatat Vero si ce vitamine contin fructele , si cat de importante sunt ele pentru noi incat sa ne simtim bine si sa avem energie cat sa poata parintii nostrii duce :)
In afara de engleza, noi ne pregatim deja destul de intens si pentru primii pasi in clasa I - asadar Vero ne-a invatat cateva din semnele grafice - > liniuta orizontala " - " .
Am realizat saptamana trecuta si traditionala noastra salata saptamanala. De data asta am facut o salata minunata din fructe aduse de noi special pentru ca tradinita noastra sa continue :) Ne-am infruptat cu totii din minunata salata facuta de noi si am fost extrem de incantati de ceea ce am realizat. 
La ora de pictura am creat opera " Ciupercuta" - o mandrete de desen cu care ne-am laudat intregii familii :) . Ne place tuturor de Lore, cea care ne invatata cum sa pictam mai cu indemanare si cum sa manuim pensula incat sa realizam o pictura cat mai corecta si estetica :)
In incheiere va spun ca ne-au fost incantate si urechiusele atunci cand Vero ne-a citit povestea " Marului buclucas" . 
Pana saptamana viitoare va salutam cu drag,
Trupa de la Gradinita Tom si Jerry - Grupa mare , pregatitoare :)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu