Sediul Bucovina - Grupa mijlocie - Cami

Noi sintem declarati deja ca facand parte din gradinita, avem intre 3-4 anisori si discutam la alt nivel deja J Nu sintem plangaciosi , suntem deja adaptati la noul stil si noua situatie si venim cu mare drag la gradinita . Ne place de Cami foarte tare pentru ca este calma, linistita si frumoasa , se joaca cu noi dar ne si invata multe lucruri noi. Ne citeste povesti, saptamana asta ne-a citit “Scufita rosie” pentru ca nu putem sa invatam tot timpul mai trebuie sa ne si destindem cu o “carte buna” J
Pentru a ne exersa memoria am invatat si repetat poezia “Toamna” si ca sa ne controlati, dragi parinti va spunem cum e poezia asta :
“Toti acei ce`ntreaga vara
Au lucrat din zori in seara
Toamna au roade bogate,
Au si fructe si bucate.
Mere,pere in panere
Prune bune si alune
Si gutui amarui
Cu puf galben ca de pui.
Si tot felul de legume
De nu le mai sti pe nume” .
Nu ne mai jucam cu poezii usoare , noi invatam pentru varsta noastra si pentru ca memoria noastra sa fie utilizata permanent si sa fie exersata , la fel si creierasul nostru care trebuie sa se dezvolte cat mai bine  cu putinta.
Si pentru ca setul sa fie complet am si cantat multe cantecele frumoase cum ar fi :
Alunelul
Bate vantul frunzele
Bate palmele
A fost odata un castel
Avem si voce , avem si miscare buna J pentru ca la fiecare cantecel invatam cum sa miscam manutele si piciorusele J
Am invatat la engleza sa numaram, am invatat sa salutam in functie de perioada zilei J sa ne intrebam unii pe ceilalti cum ne cheama si sa raspundem plus multe multe alte expresii folosite zilnic .
Acestea sunt doar cateva din activitatile noastre , ne-ar lua multtttt pana sa scriem tot ce am facut. Si sa nu uitam ca ne mai si jucam ! J

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu