Sediul Bucovina - Grupa mica - Gianina

Saptamana – 10-14 octombrie 2011
Bucovina :
Grupa mica – 2-3 anisori – Educatoare : Gianina

Saptamana ce a trecut a fost una bogata in invataturi J Am invatat cu Gianina multe lucruri noi si frumoase, ne-am amuzat cu dactilopictura ( adica pentru intelesul tuturor – ca noi deja stim dar alti copii poate ca nu – asta inseamna ca ne-am manjit frumos degetelele si am pictat cu ajutorul lor forme extrem de frumose ) . Am facut un colier minunat pentru mami sau buni – depinde pe cine alegem J si am facut un strugure ca tot a venit toamna si ii vedem peste tot .
Tot la capitolul “arta” am desenat betisoare colorate J
Trecand la lucruri mai serioase, sintem noi mici dar perspicaci , am invatat sa numaram , momentan pana la 5 in special cu ajutorul degetelelor J . Am invatat si o poezie care se numeste : “One two three” :
One, two, three,
Let me see,
Who likes coffe,
And who likes tea

One two three,
Oh, I See,
Mother likes coffe,
And father likes tea .

 si tot la engleza am invatat multe cuvinte noi : “ family, mommy, daddy, brother, sister “ si ne-a placut foarte tare si ne-am amuzat unii de altii J
Am facut si conversatii intre colegi si ne-am intrebat unii pe altii numele complet si am invatat sa-l si spunem. Unii cu voce tare, altii doar in gand J . Am invatat sa pronuntam numele fiecarui membru din familia noastra si sa il si descriem. Cu cuvintele noastre , sarace si putine, insa in plina dezvoltare J .
Ne-am si jucat ca doar nu putem invata intr-una, asa ca am construit multe casute colorate din Lego ( cred ca si asta este tot invatatura si ne-a pacalit ca e timp pentru joc J ) .
Pana saptamana viitoare va salutam cu drag ! J

1 comentarii:

Gabi Romonita spunea...

Super! Abia asteptam episodul urmator! :-)

Trimiteți un comentariu