Sediul Bucovina - Grupa mica - Gianina

Saptamana 19 – 23 septembrie

Noi sintem grupa mica de la gradinita, avem intre 2 si 3 anisori, teoretic suntem inca la cresa insa ne place sa ne consideram ceva mai maricei si alaturi de Gianina ne pregatim pentru adevarata lume a gradinitei cu activitati de toate felurile. Deja ne consideram adaptati J nu mai plangem decat 2 minute dupa ce ne lasa mami sau tati aici insa sintem cuprinsi de nou odata ce intram in sala noastra si abia asteptam sa vedem ce ne-a pregatit Gianina pentru ziua care tocmai incepe .
Am colorat , am decupat si am lipit , am invatat poezii si cantecele … asta in mare spus despre saptamana trecuta J
In detaliu putem spune ca am intrat in toamna , cel putin la activitati pentru ca vremea tine cu noi si inca e cald si frumos afara J si am colorat fisele pregatite de Gianina - si anume frunzulitele . Pe acestea le`am facut cu creioane cerate usor de manuit si numai bune pentru a invata sa coloram.
Am facut tot cu frunzulitele colaje, le-am lipit pe foi si ne`am prezentat mandrii operele de arta parintilor nostrii J
Cu acuarele ne-am facut amprenta manutei noastre ceea ce a fost extrem de distractiv , la fel cum a fost si dactilopictura … ce termini folosim … J - mai exact pictura cu ajutorul amprentei degetelului J
Am invatat si despre “Periuta si pasta mea de dinti” , fise pe care le`am si colorat mai apoi, despre “Hainele mele” ,- tot in creioane cerate realizate .
Ca si poezii ne-am axat pe “Piticul”, iar ca si cantecele pe “ Bate vantul frunzele” si “Cantecul degetelor “.
Cu multe lucruri noi invatate ne mandrim si asteptam saptamana viitoare sa vedem ce ne mai pregateste Teacher Gianina. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu