Deschidere sediu nou !

Va anuntam ca gradinita Tom & Jerry vine si in intampinarea copiilor din zona de nord-vest a orasului in noul sediu al gradinitei noastre de pe Str. Munteniei Nr. 15 , unde va asteptam cu mare drag , intr-o locatie noua si frumoasa , plina de personaje de poveste si jucarii,  pe un taram desprins din basme! 

Avem doua grupe cresa :
Piticii cei mai mici, intre 1-2 anisori se vor juca si invata alaturi de Sorina o fata extrem de vesela si prietenoasa, calma si linistita.
Tot la categoria cresa, dar ceva mai maricei sunt cei de 2-3 anisori, care se vor juca si invata alaturi de Gianina care datorita experientei sale reuseste sa inteleaga perfect nevoile fiecarui copilas si sa le ghideze pasii intr-un mod cat mai placut, catre gradinita.
Trecem la o etapa mai inalta, si ajungem la gradinita :
Grupa copilasilor de 3-4 anisori se distreaza si face activitati de creatie alaturi de Cami, educatoarea lor, frumoasa si placuta de catre toti copilasii.
Ajungem si la grupa celor mai maricei, intre 4-5 anisori, care alaturi de Maria si Cristina se pregatesc pentru o mare schimbare si anume pasii catre clasa I :)
Programul nostru de zi cu zi, vazut prin ochii copilului arata cam asa : 
Dimineata intre ora 8-9 ajungem cu drag la gradi si suntem primiti de Geta sau Ramona – care ne ingrijesc cu blandete si dragoste – si de catre educatoarea noastra .
La ora 9, ne avantam spre locul unde luam masa, pentru a gusta micul-dejun. Mai plangem si ne mai prostim fiind dimineata ,la scurt timp dupa despartirea de parinti ; insa ne trece repede cand ne asezam la masa si incepem sa papam.
Dupa ce mancam,  mergem afara la joaca unde ne asteapta masinute, motoare, casute de toate formele unde ne ascundem si ne jucam "cucu-bau" cu educatoarele noastre, sau ne indreptam spre nisip unde avem topogan, galetuse, lopatici, forme si multe multe jucarii frumoase.
Spre ora 11 mergem cu pasi inceti dar siguri inapoi spre clasa noastra, unde primim gustarea de fructe care tuturor ne place la nebunie. 
Apoi, mai veseli, ne apucam fiecare cu educatoarele noastre sa "invatam" si sa “studiem” fiecare in functie de varsta si grupa la care suntem .
Ora 13 a sosit, pranzul ne este servit !!! Din nou la sala de mese, unde avem scaunele si masute colorate , peretii pictati cu personaje de poveste – toate acestea ne servesc drept o ambianta numai buna pentru a avea o pofta maxima de papa ! Ramona si Geta , impreuna cu educatoarea noastra ne ajuta sa papam, pe noi cei mai micuti care inca nu reusim aceasta performanta , insa uitandu-ne catre cei mari primim un indemn de a incerca sa avem independenta de a reusi singuri. Si cum incercarea moarte n`are si cu babetica la gatut incercam si noi cei mici sa papam singuri. Si daca nu reusim stim ca sintem ajutati J
Pentru cei care sintem la programul normal, aici se sfarseste ziua de gradi cu o imbratisare calda de la parintii sau bunicii care vin in intampinarea noastra, emotionati de intalnire !
Iar cei care suntem la programul prelungit, ne ducem spre patuturile noastre, ne schimbam in pijamalute si ne asezam frumos in patuturile care arata ca in alba-ca-zapada (mici pentru pitici J ) si ascultam cuminti o poveste sau un cantecel de nani nani.
Pana la ora 16 petrecem cu Mos Ene si visam , iar cand ne trezim ne asteapta o gustarica delicioasa si mersul afara la joaca pana parintii nostrii vin dupa noi.
Unii pleaca catre casa veseli si fericiti ca sunt din nou langa mami sau tati, altii pleaca mai suparati ca nu mai raman sa se joace alaturi de ceilalti copii, insa lucru cert este ca a doua zi o luam de la capat !





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu